La revedere, play-off! Cum s-a spulberat visul frumos al ”câinilor” și cine sunt vinovații


Doar patru minute au durat visele frumoase ale ”câinilor” în această seară în meciul decisiv pentru play-off cu FC Botoșani. Prestația din startul partidei, golul lui Montini după o fază colectivă și suportul fantastic al fanilor au creat impresia că Dinamo își poate continua marșul spre play-off.

Doar că zgârcenia și mentalitatea sumară din mercato din ultimul an au tras în jos formația lui Mircea Rednic. Care a cerut cu insistență fundași, central și bandă, și n-a primit. Care ar fi putut să-l aibă pe Diego Fabbrini în această seară în tricoul alb-roșu. Niciuna din aceste idei nu s-au materializat, iar Dinamo este out din lupta pentru play-out cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

Golofca (28) a dat o primă lovitură roș-albilor, după ce l-a pierdut pe drum pe Mustoe, o greșeală uriașă a fotbalistului reprofilat fundaș stânga. Dinamo și-a pierdut elanul cu fiecare minut care trecea spre final, sperând într-o minune. Nici egalul nu ajuta, doar mai păcălea finalul de sezon. Fabbrini (75) a creat o fază de fotbalist, poate acum îl vede și scouting-ul clubului!, și-a reluat dintre trei apărători. McDermott n-a simțit nimic nici la primul, nici la al doilea gol. Aliji, în prelungiri, a mai avut o șansă, o oportunitate. Rednic trebuie să se apuce deja de pregătirea viitorului sezon. Botoșaniul, în schimb, e pe loc de play-off după 9 puncte din 9 posibile în 2019 cu dinamovistul Liviu Ciobotariu.

Citește și:

Nistor trage concluziile. Căpitanul a tras un semnal de alarmă și a spus la ce trebuie să se aștepte fanii de acum înainte

-->
Previous Victorie uriașă pentru Hanca în Polonia. Măcar el e pe loc de play-off
Next Nistor trage concluziile. Căpitanul a tras un semnal de alarmă și a spus la ce trebuie să se aștepte fanii de acum înainte

1 Comment

 1. Avatar
  Dinamo4ever
  februarie 18, 2019
  Răspunde

  „Golofca (28) a dat o primă lovitură roș-albilor, după ce l-a pierdut pe drum pe Mustoe, o greșeală uriașă a fotbalistului reprofilat fundaș stânga.”

  Mustoe nu a fost reprofilat fundaș stânga. El este fundaș stânga. Naser Aliji, în schimb, a fost reprofilat fundaș dreapta!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *