La o bară de renaștere! Ghionion și play-off-ul se duce încet, dar sigur


Mircea Rednic a dat în această seară șanse și proscrișilor la meciul cu Hermannstadt, doar că există limite peste care dinamoviștii nu pot trece. Sunt doar 19 puncte în 19 etape, iar play-off-ul pare la ani distanță. În plus, în mandatul lui Rednic, echipa nu poate da mai mult de un gol în campionat.

A fost reușita lui Hanca (minutul 9) din lovitură liberă, iar mingea s-a suit practic pe Căbuz. Apoi, roș-albii nu au știut ce să facă pentru a da un gol care să aducă liniștea. Și au apărut erorile, iar la una marcă înregistrată a lui Popovici, Petrescu (minutul 32) a vrut să bage capul doar că balonul l-a lovit în coapsă și a intrat în poartă. Au urmat minute de degringoladă pe un gazon penibil, jucătorii fiind biciuți și de o ploaie nemiloasă.

În repriza secundă, Dinamo a căutat un gol salvator, însă nu a avut nici norocul necesar unui restart visat de toți „câinii”. Daniel Popa a avut o deviere inteligentă, culmea din pasa lui Popovici, dar balonul s-a dus la câteva degete de bară. Și Hermannstadt a avut o bară, dar Mihai Popescu la ultima fază a lovit transversala! Ce ghinion, când echipa ar fi avut atât de mare nevoie de victorie. Dinamo rămâne tot în subsolul clasamentului, play-off-ul e foarte departe, e imposibil.

Hermannstadt – Dinamo 1-1
Au marcat: Petrescu ’32 / Hanca ‘9

Echipele de start:

Hermannstadt: Căbuz – Company, Pîrvulescu, Mijuskovici, I. Stoica, Tătar – Petrescu, Dâlbea, Dumitriu – Blănaru, Tsoumou
Rezerve: Niga, Acsinte, Pamfile, Antonov, Nkololo, Rusu, Herghelegiu
Antrenor: Vasile Miriuță

Dinamo: Muțiu – Sorescu, M.Popescu, R.Grigore, Sg. Popovici – Cooper, Ait-Atmane – Hanca, Salomao, Zenke – Montini
Rezerve: Eșanu, Ciobotariu, Olteanu, Pesici, D. Popa, Axente, Neicuțescu
Antrenor: Mircea Rednic

Citește și:

A „sărăcit” Negoiță. De ce nu mai bagă bani la Dinamo

-->
Previous Ce înseamnă să nu te ții de cuvânt! Rednic și Dinamo au de suferit din cauza lui
Next Rednic își explică deciziile: ”A fost singurul care a venit la mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *