La Dinamo nu era bun! Aruncat din ”haită”, luat de rivali, i-a adus la un pas de istorie


Probabil, mulți dinamoviști se întreabă cum majoritatea jucătorilor evoluează bine la alte cluburi, dar când îmbracă tricoul ”câinilor” dau chix. Ultimul caz este elocvent. Un fost fotbalist subapreciat în Ștefan cel Mare, luat de impresar și dus la Rapid, a semnat astăzi o victorie mare a giuleștenilor, care speră din nou la promovarea în Liga 1.

UTA a condus cu 1-0, pregătea șampania pentru a celebra revenirea în prima divizie, dar Facundo Mallo a marcat o dublă, fundașul aducând victoria cu 2-1 în contul rapidiștilor. Arădenii aveau nevoie de un punct pentru a-și asigura revenirea în Liga 1 după 12 ani de chin, dar au eșuat după o repriză secundă groaznică. Uruguayanul care a prins doar 3 meciuri la Dinamo, în 2019, a apărut perfect la finalizare în două rânduri. În minutul 57 a egalat, reluând cu capul după o centrare. Apoi, a adus victoria formației lui Dan Alexa în minutul 78.

Giuleștenii au acumulat 24 de puncte și se situează acum pe locul 3. În ultima etapă, alb-vișiniii vor da piept pe teren propriu cu Turris Turnu Măgurele, care e acum pe poziția a doua. UTA rămâne pe primul loc, cu 29 de puncte, iar promovarea lor depinde de meciul din ultima etapă cu FC Argeș.

Citește și:

Rareș Bogdan îl contrazice pe Orban: ”Mă îndoiesc”

Previous Ante Puljic, detalii din izolare: ”Noi asta cerem”
Next Săptămâna aceasta se vinde Dinamo. Mutarea spaniolilor EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *