La ce trebuie să se aștepte dinamoviștii de la Uhrin junior


Dușan Uhrin jr., 51 de ani, are în acest moment cele mai mari șanse de a fi noul antrenor principal al echipei rămase fără tehnician și într-o situație deplorabilă. Cehul a mai lucrat în România. La Poli Timișoara între 2007/2008 și 2010/2011, unde nu a câștigat nimic deși bănățenii aveau foarte mulți bani atunci, apoi la CFR Cluj între martie-aprilie 2009.

De la CFR a plecat cu scandal, după cearta lui Ricardo Cadu, liderul vestiarului ”feroviarilor”. Cehul a precizat ulterior: ”M-a deranjat doar că unii nu sunt profesioniști și cereau lucruri ce te lăsau fără cuvinte. Cadu m-a întrebat senin de ce nu poate fuma în cameră. Apoi, după ce-i explicam de ce e inadmisibil, îmi spunea: ”De ce nu pot sta mai mult în discotecă după ora 11:00 noaptea?!”. Păi, a doua zi ai antrenament. Era surprins când i-am interzis”.

La rândul său, portughezul a acuzat: ”Uhrin e un tip foarte închis. Și la Timișoara s-a vorbit urât despre el. Un tip închis nu poate fi un om bun pentru grup. Practic, el nu vorbea cu nimeni. Toată lumea era împotriva lui și din cauza amenzilor. Încerca să controleze tot, un adevărat Hitler în fotbal”.

Citește și:

Ce-a făcut Lucescu în vestiarul rivalilor. Detalii oferite de un dinamovist

-->
Previous Un antrenor de pe listă a explicat exact de ce a refuzat Dinamo. Și are dreptate
Next Ultimele detalii despre numirea noului antrenor: ”Am ajuns la varianta asta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *