La ce sport este Dinamo campioană


Dinamo este mai mult decât fotbal. Acest club a fost și este încă poate cel mai bun club sportiv din țară, unde orice copil care se apucă să facă mișcare de performanță își dorește să ajungă.

Zilele trecute Dinamo a devenit campioană la VOLEI. Fetele au câștigat titlul național la junioare, după o finală adjudecată clar cu Agroland Timișoara. Meciul pentru titlu s-a desfășurat vineri, 25 mai, la Sala Elite din București, iar dinamovistele s-au impus cu 3-1 (25-15, 25-12, 23-15, 25-13). Adelina Ungureanu a fost declarată MVP-ul turneului final, iar Bianca Pașca – cel mai bun coordonator.

Finala a fost la discreția dinamovistelor. Exceptând momentele de relaxare din setul trei, acestea au dominat partida la toate capitolele. Jucătoarele antrenate de Dănuț Mavrodin, care a fost ajutat în această campanie de Ana Maria Ștefan și de Cristache Catană, au jucat ca o echipă solidă, completându-se reciproc. A fost o muncă în echipă, o contribuție importantă având și fizioterapeutul Cicilia Dumitru, care a reușit să recupereze trei fete pentru finală. Acestea era incerte cu o zi înaintea meciului cu Agroland, din cauza unor probleme medicale.

Componența echipei:

Adelina Ungureanu

Bianca Pașca

Irina Kosinski

Dariana Cojocaru

Andreea Agapian

Andra Artin

Adelina Martinescu

Theodora Stan

Iulia Bratu

Elena Moldoveanu

Theodora Dumitrescu

Andrada Gostin

Ștefania Tănase

Paula Partnoi

Fizioterapeut: Cicilia Dumitru

Citește și:

Neaga nu se teme de ”câini”. Ce a spus

-->
Previous Neaga nu se teme de ”câini”. Ce a spus
Next Record reușit de Bratu! Fusese pauză de 6 ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *