La ce oră se joacă Progresul-Dinamo


Suporterii lui Dinamo acuzaseră zilele trecute ora de disputare a meciului cu Progresul Spartac din prima etapă a ligii secunde. Ultrașii erau nemulțumiți că duelul e programat pentru ora 18:00, însă, între timp, au aflat că partida a fost mutată la 17:00.

Într-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan, reprezentanții galeriei dinamoviste reclamă faptul că ora de start a meciului ar fi una nepotrivită, ținând cont că partida are loc în timpul săptămânii, când mulți dintre suporteri sunt prinși la locul de muncă în acel moment al zilei.

„Am vorbit în trecut despre misterul ce cuprinde acest nou drum pentru noi și pentru Dinamo, despre cât de necunoscută ne este nouă Liga 2 și despre cum, în mod normal, la ora respectivă, am fi avut deja 2-3 etape la activ.

Astfel, am fost extrem de curioși să aflăm când vom vedea din tribune primul meci în Liga 2. Nu ne-am dorit vreodată să trăim astfel de vremuri, dar ele sunt aici și este de datoria noastră să trecem peste ele uniți și puternici.

Nu mică ne-a fost mirarea să aflăm că am fost programați să jucăm joi la ora 18:00 (n.r. – meciul a fost între timp reprogramat pentru ora 17:00), atunci când cei mai mulți dintre noi suntem încă în febra muncii, dând rapoarte de final de zi, trimițând ultimele e-mail-uri, dar gândindu-ne deja la meciul din weekend, la sutele de kilometri de parcurs și la oboseala de luni dimineața.

Încă din Liga 1 eram obișnuiți cu programări lipsite de logică, petrecând multe seri de luni pe stadioane”, au anunțat suporterii din PCH.

Suntem capabili să iubim Dinamo și nimeni nu are dreptul să ne spună când să o facem și când să nu. Noi vom fi la meci, indiferent unde se va juca și vom canta, vom bate din palme și vom face tobele să răsune. Nu avem nevoie de nicio autoritate să ne spună când să fim alături de echipa noastră și când nu.

Avem acest drept garantat prin Constituție, iar acest drept vine ca o obligație întipărită în inimile noastre. De pe stadion sau din afara lui, câinii roșii vor fi acolo pentru a face primul pas în cel mai negru drum al echipei noastre pe care vrem să-l facem să fie cât mai scurt și cât mai ușor.

Citește și:

Dan Șucu intră și pe piața media! Ce mutare a făcut acționarul rapidist

Previous Întâlnire importantă la Dinamo
Next Mohammad Murad aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *