La ce numitor comun au ajuns cei implicați la ședință


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a oferit detalii despre ședința susținută alături de ceilalți membri din conducerea din „Ștefan cel Mare”.

Acum, Mircea Rednic a decis să îi pedepsească și pe Steliano Filip și Cosmin Matei, iar Răzvan Zăvăleanu a explicat că nu se împotrivește hotărârilor luate de către antrenor.

„Am convocat ședința respectivă în ideea de a vorbi despre provocările financiare și sportive. Domnul Badea nu a putut participa.

Evident că am discutat despre relațiile dintre jucători, relațiile cu antrenorul, mai ales că în presă au apărut foarte multe știri despre lucrurile astea. Am încercat să aflăm opinia domnului Rednic, am considerat că nu e cazul să dăm curs unor lucuri care nu au nicio legătură cu realitatea, pentru că nu s-a pus în nicio secundă problema înlocuirii domnului Rednic. Eu nu cred că există niciun fel de probleme, așa că nu știu de unde au apărut lucrurile astea. Nu s-a pus problema ca Iuliu Mureșan să fie îndepărtat nici înainte nici după ședință. Doar pentru fapte culpabile ar putea fi îndepărtat la cererea noastră adresată judecătorului sindic.

Chiar nu pot să vă spun. Concluzia ședinței a fost că strângem rândurile toți și încercăm să facem front comun. Orice probleme ar fi fost nu pot să le fac publice. Dincolo de părerile pe care le am eu, am încercat să împărțim foarte bine lucrurile între administrativ și sportiv, Mircea Rednic având mână liberă pe partea sportivă. Putem să spunem că au fost anumite lucruri pe care domnul Rednic nu le-a putut accepta. Sunt de acord cu tot ce hotărăște domnul Rednic pe parte sportivă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

Citește și:

Giani Kiriță a dezvăluit tot din vestiarul lui Dinamo

-->
Previous Giani Kiriță a dezvăluit tot din vestiarul lui Dinamo
Next Idee riscantă pentru Dinamo: „Cureți vestiarul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *