L-a făcut din vorbă! Cum l-a câștigat Rednic pe cel mai bun ”câine roșu”


Antrenorii de dinaintea lui, n-au știut să-l eficientizeze la maximum. Dinamo s-a îndepărtat de zona sensibilă a clasamentului după 2-0 cu Dunărea Călărași, iar omul esențial al meciului, și nu doar vineri seară, a fost Dan Nistor. Decarul cu 3 goluri și 8 assist-uri, cel mai bun pasator al campionatului!

Florin Bratu s-a plâns de Nistor, a spus-o public, și-a plătit cu postul! Cosmin Contra s-a certat și el cu Dan, l-a exilat la Cluj, la CFR, de unde l-a recuperat Ionel Dănciulescu. Decarul roș-albilor, deși a avut o perioadă gri cu suporterii dinamoviști, a știut să treacă peste moment și este de departe cel mai bun om al echipei în această ediție. Indiferent că ”Guriță” va avea ochi pentru el cu ocazia dublei naționalei. Gazeta Sporturilor a scris cum l-a îmblânzit Mircea Rednic pe Nistor. Surse din echipă povestesc care a fost mesajul prin care antrenorul i-a atras atenția lui Nistor că nu poate fi păcălit: „Ticule, ești pervers cu mine, sunt pervers cu tine!”.

Adică „Nu încerca să mă lucrezi, nici nu te gândi la asta, fiindcă tot tu vei plăti!”. Cam asta ar fi traducerea avertismentului pe care i l-a pus în vedere tehnicianul. „Ticule” provine de la Constantin, celălalt prenume al mijlocașului.

Citește și:

Confruntarea anului: Dinu, Lucescu împotriva rivalilor de la Steaua. De ce nu apare Rednic și replica ”Puriului”

-->
Previous Rednic s-a mirat, românii s-au mirat, el a înscris din nou un gol!
Next Confruntarea anului: Dinu, Lucescu împotriva rivalilor de la Steaua. De ce nu apare Rednic și replica ”Puriului”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *