Kongshavn, primele declarații la Dinamo: ”Sunt impresionat”


Gudmund Kongshavn a fost omul meciului aseară, cu CFR Cluj, scor 1-0 pentru ardeleni. Portarul norvegian a fost unul dintre cele mai criticate transferuri în această iarnă pentru că mulți se temeau că Mihai Eșanu va fi scos din poartă odată cu venirea lui, dar și pentru că CV-ul său nu impresiona deși este un portar cu experiență. El însă i-a contrazis pe toți aseară, făcând un meci extrem de bun.

”Am arătat foarte multă onoare în acest meci. Era un rezultat foarte bun un 0-0, un punct pentru noi, cu două cartonașe roșii primite. Știam de situația lui Dinamo, am aflat tradiția clubului, istoria, este prima mea experiență în afara Norvegiei, sunt impresionat de ceea ce am găsit aici. Am vorbit cu Marius (n.red Mario Nicolae), cu colegii.

Inițial, am fost încântat că am debutat la Dinamo, apoi ideea este să nu primești gol. M-am concentrat cât am putut de mult. Aici, sunt jucători mai buni decât în liga norvegiană. Sper să fim capabili să rămânem sus, cât se poate de sus în clasament”, a declarat Gudmund Kongshavn.

Citește și:

Modernizări la Locurile Sfinte

Previous Și jucătorii ies la atac: "Penibile"
Next Dinamo vrea un atacant cu 100 de goluri în Jupiler League. Reacția lui Mario Nicolae

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *