Ki(e)ller Elite: Dinamo n-a avut nicio șansă


Meciul anului s-a terminat rău pentru handbaliștii de la Dinamo! Băieții lui Xavi Pascual au înfruntat-o pe THW Kiel în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, în fața unei Polivalente pline. Nemții s-au impus clar.

Sorții au pus un obstacol uriaș pentru Dinamo în drumul spre sferturile Ligii Campionilor, acolo adversara se știe deja: PSG. THW Kiel a venit la București cu toate vedetele sale, astfel că spectatorii din Polivalenta bucureșteană i-au putut vedea pe Niclas Landin, Sander Sagosen, Dumagoj Duvnjak, Patrick Wincek, Harald Reinkind și Niclas Ekberg.

Dincolo, Ali Zein a fost recuperat de medicii lui Dinamo. Încurajați de o galerie fantastică, roș-albii au marcat primii prin Gurbindo Martinez. Echilibrul s-a menținut până în minutul 11. De acolo, în doar 7 minute, nemții au înscris de 7 ori și au primit un singur gol, ducându-se la 12-6. Ali Zein a încercat să-și ducă elevii spre o revenire de senzație. A marcat 3 goluri, însă Kiel a ripostat. Până la pauză, nemții au pus 8 goluri diferență, 19-11.

Dinamoviștii au început în forță partea secundă, Mamdouh marcând după 21 de secunde. Sub privirile Cristinei Neagu și a câtorva colege de la CSM București, Kukic, Kuduz și Kasparek au punctat și ei, încercând să stea aproape de Kiel, echipă cu șanse la câștigarea Ligii Campionilor. Oaspeții nu s-au speriat deloc. Au continuat să mărșăluiască spre sferturile de finală. Au construit o diferență uriașă. În minutul 50, Kiel conducea cu 35-22!

La fiecare gol dinamovist, nemții au ripostat cu două sau trei reușite, îndreptându-se rapid spre borna de 40 de reușite. Au atins-o în minutul 58, când a marcat Yannick Fraatz. Dinamo – Kiel s-a terminat 28-41, cu returul contând doar pentru onoare și statistică.

Ante Kuduz și Stanislav Kasparek au fost cei mai buni marcatori ai lui Dinamo, fiecare având 6 reușite. În schimb, poarta a stat slab, cu doar 9% eficiență. Dincolo, portarii de la Kiel au parat 12 din 40 de mingi trimise spre plasă. Atacurile nemților au avut o eficiență de 82%, față de 64% în dreptul lui Dinamo.

Foto: GSP

Citește și

Un nou investitor la Dinamo: ”Da”

 

 

Previous Nicolae Badea are probleme mari
Next Răspunsul lui Gheorghe Manole, milionarul din Buzău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *