--> -->

Justin Ștefan, mesaj pentru dinamoviști: ”Încetați”


-->

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a scris astăzi pe facebook un mesaj prin care a vrut să lămurească poziția sa față de dinamoviști.

”Primesc tot felul de injuraturi si amenintari de la pretinsi suporteri ai clubului de fotbal Dinamo Bucuresti. Cateva precizari:

(1) Apreciez foarte mult proiectul DDB si atasamentul fanilor fata de brandul istoric Dinamo Bucuresti. Proiectul DDB este unul de pionierat in Romania si sunt sigur ca va deveni studiu de caz in manualele de management sportiv ale urmatorilor ani, definind devotamentul, unitatea si solidaritatea fanilor fata de o dragoste care nu se pierde niciodata.

(2) Dinamo Bucuresti este o comunitate care este alaturi de gladiatorii ei, atat emotional, cat si financiar. Demersurile DDB sunt de admirat intr-o societate tot mai atomizata, in care oamenii sunt despartiti unii de altii si subjugati cu precadere intereselor individuale. Influenta reala a suporterilor in cadrul clubului Dinamo Bucuresti demonstreaza ca grupurile de fani pot avea un impact semnificativ asupra destinului decizional al unui club de fotbal.

(3) Nu sustin ideea ca Dinamo Bucuresti sa piarda vreun meci la masa verde, atata timp cat exista o imposibilitate obiectiva de a proba culpa clubului in aparitia cazurilor de COVID-19. Refuz sa accept demonizarea celor care conduc clubul pentru motive petrecute independent de vointa lor.

(4) Indiferent de pozitia din clasament, Dinamo Bucuresti ramane unul dintre cele mai importante branduri ale Ligii I, asa incat suntem preocupati cu totii de situatia medicala si sportiva actuala in care se gaseste clubul si incercam sa gasim impreuna cu reprezentantii clubului solutii pentru a nu crea un dezechilibru sistemic la nivelul Ligii I.

(5) Trecem cu totii printr-o perioada critica pentru fotbalul profesionist din Romania, asa incat apreciez ca acest moment poate fi unul propice pentru resetarea industriei fotbalistice autohtone si definirea unor reguli stricte care sa asigure o administrare mai buna a bugetelor disponibile la nivelul fiecarui club de fotbal. Jucatori platiti la timp, academii de fotbal mai performante si departamente de scouting eficiente sunt doar cateva corectii obligatorii si necesare pentru fotbalul din Liga I.

In final, ii asigur pe toti suporterii clubului Dinamo Bucuresti ca au in mine un partener de dialog civilizat si onest, asa cum sta situatia si in cazul celorlalte 13 cluburi din Liga I. Incetati sa mai creati legaturi oculte intre mine si alte cluburi sau persoane din fotbalul romanesc. Va amintesc doar ca la finalul sezonului 2016/17 am fost primul care a declarat ca Viitorul Constanta este campioana Romaniei, iar aceasta atitudine a venit sa demonstreze inca o data ca nu voi abdica niciodata de la principiul suveranitatii legii, indiferent de persoanele sau cluburile aflate de cealalta parte a unei confruntari juridice.

Sa ramanem solidari!

Justin Stefan
Secretar General LPF”, este mesajul lui Justin Ștefan pentru dinamoviști.

Previous Ioan Mărginean, răspuns concret despre venirea la Dinamo
Next Tamaș la Rin astăzi. Deznodământul discuțiilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *