Justin Ștefan, detalii despre cazul Dinamo. Când se pot reîntoarce la antrenamente


Justin Ștefan a fost în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre situația în care este Dinamo. El explică că echipa se poate reîntoarce la antrenamente de joi dacă testarea de miercuri va fi negativă pentru toți jucătorii și staff-ul lui Dinamo.

”E foarte important să vedem ce meciuri se vor amâna, în momentul ăsta ai două meciuri amânate, Dinamo cu Târgoviște și Craiova cu Botoșani. Dinamo ar trebui să joace intermediara cu Hermannstadt și după aia în weekend meci cu Sepsi. Vedem exact ce se întâmplă în cadrul anchetei epidemiologice, vedem câte meciuri urmează să fie amânate și apoi vedem ce facem cu finalul acestui sezon.

Au fost niște discuții, jucătorii la terasă în cazul lui Dinamo, rugămintea mea e ca întotdeauna în cazul unei anchete epidemiologice să aflăm de la început ce s-a întâmplat, tocmai pentru că nu trebuie să riscăm absolut nimic. Să nu se ascundă contactul cu omul infectat sub nicio formă.

Înțeleg că atât în cazul lui Dinamo, cât și în cazul celor de la Botoșani, cei de la DSP le-au spus așa: 7 zile izolare, retestare, în cazul în care testarea este negativă, urmează ca să vă eliberăm autorizații pentru întoarcerea la locul de muncă. Categoric că echipele astea vor avea și de câteva zile de pregătire pentru că acum sunt în izolare”, a declarat Justin Ștefan.

Citește și:

Raed Arafat anunță oficial: ”Trebuie soluții imediate”

Previous Mircea Rednic, anunț oficial despre revenirea la Dinamo
Next Detalii despre cei 500.000 de euro de la spanioli: ”Eu am obligația”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *