Jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu despre Dinamo: „Merita”


Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au remarcat jocul bun prestat de Dinamo și susține că formația din „Ștefan cel Mare” ar fi meritat să câștige meciul cu FCSB. În plus, publicația din Spania a remarcat penalty-ul eronat oferit de Radu Petrescu, în favoarea lui FCSB, prin care roș-albaștrii și-au abjudecat victoria.
„În pofida dușului rece din startul partidei când a încasat două goluri în 17 minute și a unor decizii controversate ale arbitrului, echipa lui Cosmin Contra nu a cedat niciodată înițiativa și chiar merita victoria.
Dinamo a avut posesia, a controlat jocul, dar arbitrul a decis să dea penalty pentru FCSB în minutul 75 și să-l elimine injust pe Isma Lopez, cel care a atins primul mingea în duelul cu atacantul advers.
Înainte ca arbitrul Radu Petrescu să fie generos cu FCSB, Dinamo avusese două ocazii să preia conducerea. Chiar și după lovitura de la 11 metri nedrept acordată, Dinamo și-a creat ocazii dar nu a putut evita înfrângerea, deși merita mai mult”, au scris spaniolii de la Mundo Deportivo.

-->
Previous Cosmin Contra, dezlănțuit: ”A dat roade” Detalii despre transferuri
Next Emoționant. Contra, înlăcrimat lângă Marin Hîldan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.