Jucătorul scos din lot și dat afară în curând după dezastrul cu Mioveni


Mircea Rednic l-a anunțat oficial pe portarul bulgar Plamen Iliev (30 de ani) că nu va mai juca la Dinamo și că e liberă să meargă la echipa secundă a „câinilor”. În această iarnă urmează să plece liber de contract.

Penalty-urile comise în ultimele două etape, cu Chindia și cu CS Mioveni, i-au fost fatale lui Plamen Iliev, care a fost dat afară de la echipă de Mircea Rednic.

Întâmplător sau nu, în 2017-2018, perioadă în care a jucat pentru Astra, Iliev a fost impresariat de Luana Rednic, fiica actualului antrenor de la Dinamo.

Totuși, Luana și Iliev nu s-au despărțit tocmai pe cale amiabilă. Din informațiile ProSport, în 2019, când Iliev a fost transferat la Ludogoreț de la Astra, portarul a „sărit-o” pe Luana de la transfer.

Dacă în cazul altor jucători, care au mai gafat în acest sezon, Mircea Rednic a trecut ușor cu vederea, nu același lucru s-a întâmplat și cu Iliev, mai ales că după episodul Ludogoreț „Puriul” a fost extrem de furios. Rednic n-a uitat episodul respectiv și n-a mai fost îngăduitor cu bulgarul, care a comis-o grav în ultimele două partide.

Poarta roș-albilor va fi apărată în continuare de Mihai Eșanu (23 de ani), următorul meci fiind cel cu Farul Constanța.

„Sunt supărat. Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut la fel. Sunt reguli clare, care se învață la copii. La experiența lui, nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg”, a declarat Rednic după jocul cu CS Mioveni.

Citește și:

Reacție după ce fanii au oprit autocarul lui Dinamo: ”Dacă se sperie și luni le tremură piciorul?!”

-->
Previous Răzvan Zăvăleanu: ”O să văd cum de s-a ajuns aici”
Next Încă un fotbalist adus de Rednic a reziliat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *