Jucătorul exclus din lot de Uhrin


Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo, nu este mulțumit. Până la barajul (22/29 mai) cu locul 3 din Liga 2, pentru menținerea în Liga 1, roș-albii mai au două etape, vineri seară, la Botoșani, apoi cu UTA, în „Ștefan cel Mare”.

Echipa va pleca astăzi cu autocarul spre nordul Moldovei, în schimb, la revenirea în Capitală, cehul le-a pregătit jucătorilor un cadou: au week-end liber.

La conferința de presă de astăzi, tehnicianul a avut momente când a fost tăios, presiunea misiunii sale, de a menține Dinamo în Liga 1, fiind colosală. La întrebările mai delicate despre jucători, le-a recomandat jurnaliștilor să dialogheze direct cu cei în cauză.

„Fiecare meci este important pentru mine să văd cum reacționează după antrenamentele făcute. Nu ne concentrăm mult pe opononenți, trebuie să fim concentrați pe noi. S-au antrenat bine și acum sunt mai uniți. Simt că suntem într-un punct bun.”

Jucătorul exclus din lot

„Știm că partida cu Botoșani e dificilă, dar obiectivul nostru principal este să ne concentrăm pe noi, pe jucătorii noștri. Nu sunt calm. Am câștigat cu 5-1 ultimul meci, dar nu sunt fericit că am luat gol. Am avut multe ocazii. E important pentru mine cum jucăm. Marco Ehmann este la echipa a doua.

Vrea să plece și eu folosesc doar jucători care vor să rămână. Nu comentez despre viitorul meu. Vă rog, fără întrebări din astea. Nu mă întrebați dacă rămân sau nu. Avem mulți jucători acum, iar de ei depinde dacă vor juca la baraj sau nu. Cred că formațiile din Liga 2 joacă bine și încearcă să nu joace baraj.

Cred că joacă la un nivel aproapiat de Liga 1. Pot fi comparați cu noi. Sper să jucăm în Ștefan cel Mare barajul, momentan nu știu sigur”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă de dinaintea meciului FC Botoșani – Dinamo.

La conferința de presă, Dușan Uhrin le-a răspuns și celor care îl contestă că nu vorbește limba română, deși a venit la noi în țară în urmă cu mulți ani.

„Nu îmi e frică de nimeni, am respect, sigur. Dacă încep să vorbesc în română, sigur nu mă înțelegeți.

E la fel cum e la Mircea Lucescu, pe care nu l-am auzit niciodată să vorbească rusă. Nu știu de ce oamenii vorbesc despre asta”, a adăugat antrenorul ceh.

Citește și:

Valentina Borcea, adevărul despre relația cu Cristi Borcea

-->
Previous Urmează runda finală de negocieri
Next Un nou mesaj transmis de DDB fanilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.