Jucătorul dorit de Miriuță, departe de Dinamo


Vasile Miriuță nu știe dacă va rămâne din iarnă la Dinamo, dar s-a scris că acesta își dorește foarte tare să aducă în iarnă unul dintre cei mai talentați jucători din Liga 1. Mai ales că este foarte apropiat de agentul acestuia. Este vorba despre Olimpiu Moruțan, 18 ani. Patronul botoșănenilor a spus că încă nu s-a înțeles cu nimeni dar i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali.

„Eu cred că Olimpiu poate ajunge la două milioane de euro. Este adevărat că i-am promis domnului Becali că, în momentul în care voi primi o ofertă scrisă, voi discuta cu dânsul înainte să fac următorul pas. Acum avem diverse propuneri de la mai multe echipe, dar nimic scris.

Sunt foarte liniştit legat de această problemă, pentru că Olimpiu este de o maturitate fantastică. El ştie că trebuie să joace şi nu poate fi convins că la FCSB ar face-o imediat. La Botoşani poate creşte în continuare. Cazuri gen Alibec, De Amorim, Pleaşcă ridică nişte semne de întrebare pentru orice jucător.

Spre deosebire de Moruţan, Golofca nu mai ştia nici cum îl cheamă după două zile de la momentul în care a aflat că-l vrea Becali”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

-->
Previous Javi Reyes: ”Informația e complet falsă”
Next VIDEO Cosmin Moți, gol superb în campionatul Bulgariei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *