Jucătorul dorit de Dinamo anunță: „Sper că a pus o vorbă bună”


Dinamo e un club care nu plătește jucătorii la timp, dar cu toate astea fotbaliștii vor să vină la Dinamo. Ultimul exemplu e cel al lui Alexandru Cherchez de la Timișoara, care va rămâne liber în acesstă vară. El a mărtusit într-un interviu pentru gsp.ro ce are de gând.

– Salut, Alex! Cum ești?
– Pe acasă, mă cam plictisesc. Nu prea mai am ce să fac. M-am tot antrenat. Mă bucur în sfârșit să aud că se reiau antrenamentele. Zvonuri erau, iată că acum e ceva concret. Sper să meargă totul bine și să revenim la antrenamente.

– O veste bună cea cu antrenamentele, apoi încă una legată de Dinamo…
– Am văzut și eu că se interesează de mine. Mă bucur, Dinamo e un club important, ar fi un plus în cariera mea. Orice club important s-ar interesa de mine mi-ar da încredere. Mai am o lună de contract cu Poli și cred că din vară, împreună cu agentul meu, Bogdan Apostu, vom lua cea mai bună decizie. Pentru că o vom lua împreună.

– Dinamo sună bine pentru tine, nu?
– Evident! Toată lumea știe ce înseamnă Dinamo pentru fotbalul românesc. E o rampă de lansare imensă. Plus că pentru mine, la 23 de ani, nu contează foarte mult partea financiară. Ok, nu e de neglijat. Dar pasul în Liga 1 cred că e mai important acum. Am vârsta ideală, ar fi un plus extraordinar pentru cariera mea.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Diego Fabbrini, dezvăluiri din izolare și planuri de viitor: ”Mi-e frică, normal”

Previous Dinamo a găsit un fundaș stânga de viitor și vrea să-l transfere curând
Next Veste mare pentru Claudiu Florică

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *