Jucătorul dorit de Dinamo anunță: „Sper că a pus o vorbă bună”


Dinamo e un club care nu plătește jucătorii la timp, dar cu toate astea fotbaliștii vor să vină la Dinamo. Ultimul exemplu e cel al lui Alexandru Cherchez de la Timișoara, care va rămâne liber în acesstă vară. El a mărtusit într-un interviu pentru gsp.ro ce are de gând.

– Salut, Alex! Cum ești?
– Pe acasă, mă cam plictisesc. Nu prea mai am ce să fac. M-am tot antrenat. Mă bucur în sfârșit să aud că se reiau antrenamentele. Zvonuri erau, iată că acum e ceva concret. Sper să meargă totul bine și să revenim la antrenamente.

– O veste bună cea cu antrenamentele, apoi încă una legată de Dinamo…
– Am văzut și eu că se interesează de mine. Mă bucur, Dinamo e un club important, ar fi un plus în cariera mea. Orice club important s-ar interesa de mine mi-ar da încredere. Mai am o lună de contract cu Poli și cred că din vară, împreună cu agentul meu, Bogdan Apostu, vom lua cea mai bună decizie. Pentru că o vom lua împreună.

– Dinamo sună bine pentru tine, nu?
– Evident! Toată lumea știe ce înseamnă Dinamo pentru fotbalul românesc. E o rampă de lansare imensă. Plus că pentru mine, la 23 de ani, nu contează foarte mult partea financiară. Ok, nu e de neglijat. Dar pasul în Liga 1 cred că e mai important acum. Am vârsta ideală, ar fi un plus extraordinar pentru cariera mea.

– Ești fan Dinamo sau..
– Îmi place Dinamo, nu-s ipocrit să spun că am ținut cu ei de mic. N-am o echipă favorită în România. Îmi place doar Barcelona. Urmăresc meciurile lui Dinamo, mai ales că acolo joacă prietenul meu Deian Sorescu. Urmăresc și meciurile Stelei. Mă uit la fotbal în general.

– Poate Deian a pus o vorbă bună pentru tine…
– Mă gândesc că a pus și el o vorbă bună. Sper! Doar suntem prieteni. Dar sper că pentru mine au vorbit și evoluțiile.

– Suporterii lui Dinamo sunt pretențioși, te temi?
– Nu, de ce? Va fi o provocare pentru mine să joc pentru Dinamo, în cazul în care transferul se face. Sunt obișnuit cu suporterii pătimași. Și cei timișoreni sunt la fel, tot o galerie frumoasă, pretențioasă. Sunt obișnuit cu presiunea.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Diego Fabbrini, dezvăluiri din izolare și planuri de viitor: ”Mi-e frică, normal”

-->
Previous Dinamo a găsit un fundaș stânga de viitor și vrea să-l transfere curând
Next Veste mare pentru Claudiu Florică

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *