Jucătorul de națională care a refuzat-o pe Dinamo


De la venirea lui Mircea Rednic, Dinamo a mai adus 2 jucători. Michel Espinosa (mijlocaș, 29 de ani) și Tomas Vestenicky (atacant, 25 de ani). Echipa s-a lovit și de refuzuri, iar unul dintre ele vine bulgarul Ismail Isa (32 de ani), atacant testat de Mircea Rednic în ultima săptămână.

Internaționalul bulgar a stat câteva zile la București, apoi, după ce a primit contractul de la club, a solicitat timp de gândire trei zile.

Doar că din acea zi fotbalistul bulgar nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei și nici nu a dat vreun răspuns.

Dinamo mai vrea 2 jucători

„Ne mai interesează un atacant și un fundaș dreapta, e posibil să vină în zilele următoare. E clar că aducem fotbaliști nepregătiți, care s-au antrenat doar individual. În iarnă situația va fi diferită. În plus, acești jucători noi au o clauză care ne permite să renunțăm la ei în ianuarie”, a declarat Mureșan în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Întrebat despre plecări, Iuliu Mureșan a fost franc: „Pentru a nu intra în faliment, nu putem să achităm salariile tuturor celor care sunt în lot momentan. Nu e loc pentru toți. Avem o limită în care trebuie să ne încadrăm”.

„Răuță, Țîră și Nica sunt printre jucătorii care vor pleca acum?”, l-a întrebat moderatorul Radu Naum pe conducătorul dinamovist. „Nu știu dacă toți 3, dar din ăștia”, a raspuns Iuliu Mureșan.

Citește și:

Dragoș Pătraru: ”Klaus Iohannis trebuie pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității”

-->
Previous Cine-l blochează pe omul cerut de Rednic: ”O să-l sun”
Next Detalii de ultimă oră despre noul stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *