Jucătorul de la Dinamo care a izbucnit în plâns: ”Îmi vine să mă las”


Dinamo a avut parte de o nouă umilință și tot mai mulți suporteri încep să se gândească de ce a fost îndepărtat Dusan Uhrin, cu care echipa totuși avea atitudine și o pregătire bună! Ricardo Grigore a explicat cum se simte după Dinamo-FCSB, 0-3.

”Nu ne trezim din coșmarul ăsta urât, nu putem să dăm gol, să facem jocul nostru de la antrenamente, când vine meciul uităm fotbalul cu toții. Ne-a prins într-o situație foarte grea și se simte lipsa jocurilor, nu avem ritm, sperăm din tot sufletul să ne revenim, avem meciul cu Voluntari în campionat și nu mai avem voie să facem pași greșiți în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ultimul om mă simt în momentul ăsta. Îmi vine să mă las de fotbal în momentul ăsta. Am crescut la clubul ăsta în alt spirit (n.r. plânge în hohote). Prima oară să luăm sezonul ăsta și să le arătăm suporterilor că tot noi suntem ăia care i-am bătut pe Steaua. Trebuie să ne adunăm și să strângem rândurile. Dacă mai pierdem un meci sau două nu știu ce se va întâmpla. E al doilea duș rece, nu știu câte ar trebui să mai facem să ne trezim, trebuie să ne călcăm pe orgoliu și să jucăm fotbal. Avem ocazii și nu intră mingea în poartă. Trebuie să jucăm meciul următor cu toată inima că nu jucăm cu inima și asta se vede”, a declarat Ricardo Grigore după meci.

Citește și:

Prima explicație după dezastrul cu FCSB: ”Nu ne-am revenit”

-->
Previous Prezență SURPRIZĂ în această seară la derby de România EXCLUSIV
Next Prima explicație după dezastrul cu FCSB: ”Nu ne-am revenit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.