Jucătorul de BAZĂ care are contract doar până în vară. Ce spune Rednic


Dinamo și-ar putea pierde în vară unul dintre cei mai importanți jucători. Este vorba despre Rachid Ait Atmane, cel care ar putea fi chiar al doilea căpitan al ”câinilor”, după Dan Nistor. Fotbalistul care s-a duelat în trecut cu Cristiano Ronaldo și cu Lionel Messi în La Liga, ar putea să plece în la finalul lunii iunie de la Dinamo dacă echipa din Ștefan cel Mare nu-i prelungește contractul.

”Toţi au contract un an şi jumătate! Unde să plece? Niciunul nu are contract până în… De fapt, există unul, Rachid (n.r. – Ait-Atmane), care are până în vară, dar el vrea să prelungească. Deci nu e problemă. Toţi au un an şi jumătate”, a declarat Mircea Rednic.

Rachid Ait Atmane este un mijlocaș care s-a impus imediat în echipa de start a lui Dinamo. Fotbalistul de 26 de ani este născut în Franța, dar are naționalitate algeriană. El a povestit că visul său este să joace într-o zi lângă Messi sau Ronaldo.

”Am avut șansa să joc împotriva lui Messi și Ronaldo, dar eu îl prefer pe Messi. Spun asta pentru că are talent, este un Dumnezeu pe teren. Muncește din greu, dar ce face este incredibil. Și Cristiano este. Este foarte dificil să joci împotriva lor, dar pentru mine a fost o experiență fantastică. Visul meu este nu să joc împotriva lor, ci alături de ei”, a declarat Rachid Ait Atmane într-un interviu pentru doardinamo.ro.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Rednic dă detalii importante astăzi despre echipă

-->
Previous ULTIMA ORĂ Rednic dă detalii importante astăzi despre echipă
Next DECLARAȚIE de DRAGOSTE: ”Toată lumea știe că sunt dinamovist și sunt câine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *