Jucătorul care vrea la Dinamo: ”Cea mai mare bucurie”


Dinamo este în play-off-ul Ligii a doua și deja atât antrenorul cît și jucătorii visează să se întoarcă în Liga 1. Iulian Roșu este unul dintre fotbaliștii care orice ar fi vrea să continue la Dinamo din vară.

”Eu mai am contract până în vară, încă nu am discutat despre asta cu cei din conducere. Vă dați seama, cea mai mare bucurie pentru mine ar fi să continui la acest club. Asta îmi doresc, dar nu e doar la latitudinea mea acest lucru.

E important ce vom face ca echipă, până în vară. Am mare încredere în acest grup. Nu vreau să spun acum ce va fi pe viitor.

Mă bucur de moment și tot ce pot să spun e că, pentru mine – nefiind dinamovist de mic, asta a fost realitatea, am fost mai mult în schimb de echipe – simt că în sfârșit fac parte dintr-un loc minunat.

Nu spun cuvinte mari, spun doar ceea ce simt. E o liniște și asta cred că se vede și în jocul meu, sunt bucuros pe teren, încerc să fiu recunoscător pentru tot ce mi s-a oferit.

Le mulțumesc suporterilor pentru susținerea pe care au avut-o față de noi, nu știu dacă am fi ajuns în poziția asta dacă ei nu ar fi susținut clubul. E o bucurie să simți suportul lor.

Ca grup, vom face tot ce depinde de noi, o să ne dăm silința la fiecare meci în parte”, a spus Iulian Roșu la Playsport „Dinamo 7/9”.

Citește și:

O casă pentru un bătrân construită în 3 zile

Previous Obligați să se opună planului de reorganizare
Next Alte datorii: Cerere de plată întemeiată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *