Jucătorul care urmează să semneze cu Dinamo


Dinamo a făcut o serie de transferuri în iarnă, majoritatea neinspirate. Deși greu de înțeles transferurile anumitor jucători, lipsa banilor, asigurarea unui viitor mai bun pentru cei noi au fost factori decisivi, mulți jucători refuzând-o pe Dinamo din aceste cauze.

Joseph Akpala, atacantul supraponderal al lui Dinamo, adus să revigoreze ofensiva „câinilor”, s-a accidentat și își poate pune ghetele în cui, completând lista transferurilor eșuate.

Joseph Akpala (34 de ani) a venit degeaba la Dinamo. Supraponderal, s-a încurcat și i-a încurcat pe „câini”. Noul vârf al lui Dinamo s-a accidentat grav și are șanse mici să mai revină pe gazon. De fapt, și-ar putea pune ghetele în cui.

Portarul Gudmund Kongshavn a profitat de accidentarea lui Mihai Eșanu, care-și va relua abia de miercuri antrenamentele. Acesta a apărat bine cu CFR Cluj și Astra Giurgiu în campionat, dar a luat un gol din corner cu Clinceni și a greșit flagrant la singurul gol al Astrei în meciul din cupă.

Steliano Filip a revenit de la Larisa din Grecia și a bifat 9 meciuri, marcând un eurogol cu Voluntari (1-1).

Raul Albentosa a intrat titular la câteva zile de la aterizarea la București. Nu mai jucase de 15 luni, dar este integralist de 4 meciuri, trimițându-l pe căpitanul Ante Puljici pe bancă. Pare un transfer reușit.

Jonathan Morsay a fost adus de la Chievo, împrumut. Acesta are un salariu uriaș, în ciuda evoluțiilor foarte slabe, fiind contestat mereu de către fani. În ultimă partidă, jucătorul a făcut însă o partidă mai bună. Sperăm ca Dușan să îi găsească un loc în echipă.

Gevaro Nepomuceno este decarul echipei. A strâns 11 meciuri, iar în ultimele n-a mai fost folosit, fiind pus la slăbit. La început era folosit foarte des, chiar meci de meci, dar evoluțiile erau modeste spre foarte modeste.

Andrei Blejdea a stat aproape două luni accidentat, după o intervenție chirurgicală, a strâns 7 meciuri, niciunul ca integralist. Are însă o atitudine bună atunci când intră, doar că îi lipsesc reușitele.

Giani Stere este atacantul care jucase doar în liga a doua, a venit în probe la echipa secundă, apoi, în lipsă de vârfuri, a fost promovat. Are 109 minute în 4 meciuri, în rest nimic.

Nica semnează cu Dinamo

Constantin Nica, 28 de ani, se antrenează cu Dinamo de la finalul lunii martie, iar fundașul dreapta se află în discuții avansate cu trupa din Ștefan cel Mare.

Managerul sportiv de la Dinamo a confirmat negocierile directe.

„Este posibil să îi oferim lui Costi Nica un contract până la finalul campionatului”, a declarat Mario Nicolae pentru GSP.

Dusan Uhrin a transmis că vrea neapărat un fundaș dreapta pentru a-i oferi șansa lui Deian Sorescu să joace avansat, ca mijlocaș dreapta.

Citește și:

Arsenie Boca despre armele creștinului împotriva vrăjmașului: ”Trei sunt”

-->
Previous Borcea pune presiune: ”Dinamo de asta are nevoie”
Next Dinamo s-a despărțit de jucătorul adus acum 5 ani: „Am fost puțin dezamăgit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *