--> -->

Jucătorul care s-a săturat să fie neplătit: ”Da, am depus”


-->
Dinamo are în continuare mari probleme financiare și sunt jucători nemulțumiți că în ciuda faptului că au acceptat să joace la Dinamo în condițiile în care au fost păcăliți de spanioli, sunt în continuare cu salarii restante.

”Există un memoriu depus de mine pe baza salariului deoarece până în acest moment nu sunt cu salariul la zi. Nici eu, nici alții din echipă, aşteptăm în continuare să primim salariile şi ce să zic, aşteptăm să primim banii. Deocamdată n-am avut nicio discuţie cu cei din «DDB», ne-au spus că o să se pună din bani, s-au pus din bani, dar nu sunt achitaţi şi aşteptăm. Tot timpul au fost achitate, dar niciodată la zi, până în momentul de faţă, acum am două luni.

Nu ştiu dacă ar fi o problemă foarte mare pentru cei din «DDB» să-mi achite mie două luni de salariu. Asta ar fi ultima la câte eforturi au făcut cei din «DDB». Nu ştiu ce s-a întâmplat până acum, chiar nu înţeleg de ce nu s-a întâmplat lucrul ăsta şi aştept să văd ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

Sper din tot sufletul ca DDB să facă tot posibilul şi să salveze clubul. Poate se vor rezolva lucrurile şi va fi bine”, a decalarat Ricardo Grigore, pentru Telekom Sport.

Citește și:

Un portar bine cotat din Liga 1 vrea la Dinamo: ”Aș risca să stau neplătit”

-->
Previous Încă doi jucători și-au depus memorii pentru recuperarea restanțelor
Next Un portar bine cotat din Liga 1 vrea la Dinamo: ”Aș risca să stau neplătit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.