Jucătorul care s-a înțeles cu Dinamo


După ce au retrogradat echipa în Liga 2, jucătorii pleacă pe rând de la echipă. Cosmin Matei a semnat cu Sepsi, Gabriel Torje cu Farul Constanța, și se pregătesc de plecare Ivanovski, Răuță, Azankpo, Filip, Morar, Grădinaru și alții.

Printre toți aceștia, în lotul actual al formației din „Groapă”, sunt și jucători care doresc să continue la Dinamo. Printre ei și Marius Tomozei. Playsport.ro l-a contactat de fundașul lateral, cel accidentat la Botoșani, în ceea ce privește situația sa de la Dinamo. Venit de la UTA, Tomozei a subliniat că, în mare parte, va continua în „Ștefan cel Mare” în stagiunea 2022-2023.

„Am avut o discuție cu domnul Zăvăleanu. Ne-am înțeles în mare parte. Aștept să văd ce se întâmplă la echipă, dar eu îmi doresc să rămân la Dinamo și săptămâna viitoare vom vedea sigur. Am înțeles că a fost o discuție aseară la nivelul conducerii (n.r. – miercuri, 1 iunie), acum vedem ce și cum.

Am mai încercat să vorbesc cu colegii, dar erau cu toții supărați pentru retrogradare și nu am insistat. Știu cum se simt, dar, din păcate, nu știu cine pleacă, cine rămâne.”

Citește și:

Negoiță către Marica: ”Prosopel”. Derapaj

Previous Gică Hagi mai vrea un jucător de la Dinamo
Next Noi aspecte importante clarificate la ședință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *