Jucătorul care poate să o duce pe Dinamo aproape de faliment. Mână în mână cu Rufo și Cortacero


Unul dintre jucătorii aduși de Rufo Collado și Pablo Cortacero pe un salariu uriaș pentru vârsta sa, 25.000 de mii de euro, Rene Hinojo, este singurul fotbalist cu care nu se poate ajunge la o înțelegere pentru a nu depune memoriu la FIFA.

Rene Hinojo este singurul care nu a acceptat să plece din „Ștefan cel Mare” fără să ajungă la un proces cu Dinamo, după ce suporterii din asociația „Doar Dinamo București” au negociat cu majoritatea fotbaliștilor și i-au convins să plece fără litigii.

Rene Hinojo și-a primit un salariu de 25.000 de euro net de când a venit la Dinamo, iar acesta are contract cu gruparea condusă de Pablo Cortacero două sezoane. Cum a ajuns la 37 de ani, Rene își permite să stea acasă și să aștepte o soluție din partea FIFA într-un proces cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Spaniolul în vârste 37 de ani ar trebui să încaseze în cei doi ani de contract cu Dinamo București nu mai puțin de 450.000 de euro, iar asta înseamnă că dinamoviștii s-au ales cu încă o datorie uriașă și au făcut încă un pas spre faliment dacă nu ajung la un acord cu Rene Hinojo.

Citește și:

Despre Sărbătoarea Botezului Domnului: ”Puțini au sesizat lucrul acesta”

Previous Juan Melero Marin rupe tăcerea: ”Ar trebui denunțați”
Next Vin banii la Dinamo: ”Am achitat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *