Jucătorul care l-a impresionat pe Rednic: ”O să-l vedeți”


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, pariază pe un jucător pe care l-a adus în această iarnă la Dinamo, chiar dacă știa că el nu va putea juca primele 8 etape pentru Dinamo. El a explicat de ce a ales totuși să-l aducă pe Alexander Christovao și este convins că va face performanță la echipa din Ștefan cel Mare.

„O să vedem ce se întâmplă cu etapele lui de suspendare. Ne ocupăm să vedem dacă putem să scăpăm de etapele de suspendare. Erau 10, iar acum sunt 8. Știam că nu putem să ne bazăm pe el.

E un jucător bun de care mie îmi place. Așteptăm un punct de vedere și din partea UEFA. 2.000 de euro pe lună nu e o gaură prea mare în bugetul nostru. O să prindă câteva etape și în acest sezon. Știam despre situația lui și nu este niciun risc”, a zis Rednic despre Christovao.

Antrenorul lui Dinamo a clarificat situația lui și după meciul câștigat cu Poli Iași.

”Christovao stă 8 etape. Pe un salariu de 2000 de euro. Eram cel mai tâmpit dacă nu îl semnam pe băiatul ăsta. Și o să-l vedeți. Omul a venit, el spera că impresarul și avocatul lui o să îl ajute, dar nu l-au ajutat pentru că a venit cu alt impresar la Dinamo. A acceptat 2000 de euro și abia aștept să poată să intre în primul 11”, a mai explicat Rednic zilele trecute.

Citește și:

Mihaela Nunweiller șterge pe jos cu Cristi Borcea. Dezvăluire ULUITOARE

-->
Previous RECUNOAȘTERE ”A închegat o echipă care nu renunță la luptă niciodată”
Next VIDEO ”Câinii” au plecat cu trenul la Brașov

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *