Jucătorul care este plătit cu 45.000 de euro și stă în tribună


Florin Bratu a încercat și a reușit să creeze un lot competitiv, cel puțin pentru play-out, pe care l-a câștigat fără emoții și are planuri mari pentru sezonul viitor. Totuși, un fotbalist a fost total nemulțumit de deciziile antrenorului. Este vorba despre Gabriel Torje, care a venit în iarnă să-și relanseze cariera la Dinamo.

Dacă începutul a fost promițător pentru el când încă Dinamo nu știa că nu va prinde play-off-ul, odată cu venirea ”Mitralierei”, el mai jucat de 4 ori în play-out, o singură dată ca integralist, iar de 7 meciuri oficiale n-a mai prins nici măcar lotul de 18! Deși am încercat să obținem o reacție de la el, aceasta a întârziat să apară deoarece ar fi riscat să rămână fără bani. Mai exact, cel puţin 45.000 de euro pe lună! Cel puțin așa anunță ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

Fiindcă în iarnă, când a fost împrumutat de ceceni, a existat o înţelegere prin care Torjinho își încasează banii de la Akhmat, 40.000 de euro, doar dacă este sub contract cu Dinamo. Dacă nu evolua, asta era problema lui și a antrenorului, important era să fie sub contract. În primele două luni ale înţelegerii, “câinii” i-au achitat câte 10.000 de euro pe lună lui Gabriel. După ce n-a mai fost în lot deloc, remuneraţia s-a înjumătăţit.

Previous Bratu a DECIS cu cine joacă ultima etapă! Iată formulele de start
Next Surpriza uriasa! A decis sa mai continue un an, maine se oficializeaza

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *