Jucătorul care este gata să plece


Deian Sorescu are șanse mari să se transfere de la Dinamo, în această iarnă, iar tot mai multe echipe sunt interesate de serviciile sale. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea, care a intermediat discuțiile dintre jucător și mai multe cluburi din Polonia, anunță că Sorescu este pregătit să plece din „Ștefan cel Mare”.

Legia Varșovia este una dintre echipele poloneze care îl doresc pe mijlocașul de 24 de ani, însă doar pentru o sumă acceptabilă de transfer.

După ce varianta de a semna cu FCSB a picat, Deian Sorescu a intrat în atenția celor de la Universitatea Craiova, Oltenii au înaintat deja o ofertă de 800.000 de euro și 10% dintr-un transfer ulterior pentru internaționalul român, dar șefii de la Dinamo au refuzat-o, precizează Fanatik.

Conform aceleiași publicații, jucătorul lui Dinamo este în atenția altor două cluburi, din străinătate, astfel că Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu țin la prețul jucătorului.

„Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul. Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară.

Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a declarat Cristian Cernodolea pentru Weszlo.com, publicație din Polonia .

Citește și:

Gabriela Firea, anunț mare pentru București: ”Următoarele două mandate”

-->
Previous Deian Sorescu este dorit de o echipă din Liga 1
Next Dinamo, lovitură de un milion de euro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *