Jucătorul care a căzut la mijloc în scandalul ”petrecăreților”. Cum va scăpa acesta


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, cunoscut ca un om destul de retras care nu se dă în vânt după petreceri și îi întreabă mereu pe colaboratorii lui atunci când aduce un jucător la echipă cum stă cu viața extrasportivă, i-a mitraliat aseară pe fotbaliștii care au băut până la 5 dimineața în ziua meciului cu Aerostar Bacău de la Piatra Neamț.

După ce s-a luat și de Sergiu Hanca, mijlocașul a mers astăzi la Rin să vorbească cu Ionuț Negoiță și să-i spună ce s-a întâmplat. Mai ales că existe camere de luat vederi care arată clar că fotbalistul lui Dinamo are dreptate. El nu a consumat băuturi alcoolice în acea seară și a mers la 1 noaptea la somn, la puțin timp după ce meciul Leipzig-Bayern Munchen s-a terminat. Pentru că nu a respectat programul de somn el se va alege totuși cu o amendă mult mai mică decât colegii săi.

Dinamoviștii au decis ca jucătorii să participe la antrenamentul de refacere de astăzi de la Săftica, iar antrenorul Vasile Miriuță va lua decizia dacă va miza în continuare pe ei. Dinamo au probleme de lot înainte de meciul cu Gaz Metan, de sâmbătă. Adam Nemec este suspendat, în timp Costache și Steliano Filip sunt accidentați.

Citește și:

Ionuț Negoiță: ”Am fost autist” Ce l-a făcut să spună asta.

-->
Previous Cristi Munteanu îi atacă pe conducătorii lui Dinamo
Next Șumudică îi desființează pe dinamoviștii care au petrecut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *