Jucătorul care ajunge mâine la București


Conform GSP, atacantul bosniac Nikola Mandic (26 de ani) a transmis că va ajunge marți la București pentru a regla ultimele detalii ale contractului cu Dinamo. Se speră a se rezolva rapid și situațiile lui Jonathan Rodriguez și Antoni Ivanov.

Conducerea dinamoviștilor a intensificat tratativele pentru a închide mercato de iarnă cât mai repede posibil. Șefii clubului tratează astăzi ultimele mutări ale echipei, ca urmare a negocierilor pe care le-au deschis de câteva zile.

Administratorul special Iuliu Mureșan a primit vești din partea lui Nikola Mandici 26 de ani, și a agenților săi, croatul transmițând că ar ajunge mâine (marți) la București!

Flavius Stoican se bazează în avanposturi doar pe Mirko Ivanovski, la un cartonaș galben distanță de a fi suspendat o etapă, și pe Dusan Celar, care s-a alăturat deja antrenamentelor echipei, împrumutat fiind de la CFR Cluj II.

În ceea ce-l privește pe vârful elvețian Nemanja Petrovici, el a fost la pregătirile „câinilor”, dar a plecat, a rămas să se mai întoarcă la vară, va fi monitorizat până atunci!

Roș-albii vor să vadă cât de repede se pot baza pe Mandic. Totodată, astăzi dinamoviștii au discutat despre detaliile contractuale ale mijlocașilor Jonathan Rodriguez, 31 de ani, CFR Cluj, și Antoni Ivanov, 26 de ani, de la CSU Craiova.

De asemenea, conform aceleași surse, Dinamo discuta și cu fundașul central Baptiste Aloe, jucător crescut de Marseiile.

Citește și:

Un bărbat l-a stropit pe George Simion cu cerneală la Iași. Ce va păți

-->
Previous Dinamo este aproape de a aduce un fost jucător de la Marseille
Next Cu cine va fi coleg Deian Sorescu în Polonia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.