Jucătorul care a semnat prelungirea


Marius Tomozei (31 de ani) a semnat cu Dinamo prelungirea contractului pentru încă un sezon. Fundașul dreapta a suferit o ruptură de ligamente în februarie, accidentare care i-a încheiat sezonul.

Până ca titularii să semneze prelungirea contractelor, inițiativă de care depinde și rămânerea echipei în Liga 1, a fost antamat pentru stagiunea următoare Tomozei. Va fi apt de joc la startul noului campionat.

„Tomozei și-a rupt piciorul, mi s-a părut fair-play și foarte corect să-i prelungim contractul pe încă un sezon. Din noul campionat, îl vom revedea pe teren, sperăm să fie mai puternic și mai bun pentru Dinamo. E frumos ca Dinamo să-și respecte sportivii”, a declarat Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Marius Tomozei, unul dintre jucătorii cu experiență care au venit în iarnă la Dinamo, s-a accidentat în meciul cu FC Botoșani, scor 4-0 pentru moldoveni în runda #24 a sezonului regulat.

În minutul 3 al acelei confruntări, fundașul dinamovist ieșea de pe teren, după ce Malcom Edjouma a avut un atac foarte dur. În urma contactului, Tomozei a căzut pe genunchi și a cerut imediat să fie schimbat. La acea fază, arbitrul George Găman nu a fluierat nici măcar fault.

După ce a părăsit terenul, diagnosticul a fost unul crunt: ruptură de ligamente. Prin urmare, Tomozei e apt de joc abia din sezonul viitor.

Citește și:

Marica: ”Înjur în trafic, dar a ajuns să-mi pară rău”

-->
Previous Cum s-a implicat Nicolae Badea la Dinamo
Next Badea oferă detalii despre dineul de ieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.