Jucătorul care a promis noua goluri și-a schimbat discursul


Robert Ion, jucătorul lui FCSB, dar împrumutat la FC Voluntari, a pus pe jar întreaga suflare dinamovistă cu declarația dată înaintea meciului de aseară.

„Vreau să fac un sezon cât mai bun și să mă întorc cu forțe proaspete la FCSB. Fizic mă simt bine, dar fără ritm de joc nu pot să fiu ca înainte de accidentare.

Este un meci special, tocmai pentru că vin de la marea rivală. Chiar dacă ei au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, și 9, dacă putem! Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare” – spunea jucătorul înaintea meciului.

După meci, acesta și-a schimbat discursul.

„Nu este rezultatul pe care îl așteptam. Știam că va fi o partidă foarte dificilă. S-a înțeles total eronat ce am spus eu, cum că Dinamo ar fi o echipă care poate primi 8-9 goluri. Am vrut să zic că indiferent de ce probleme au ei, noi vom da totul pe teren, să marcăm cât mai multe goluri și să câștigăm meciul. Nicidecum că Dinamo poate să priumească atâtea.

Nu știu ce s-a întâmplat azi. Puteam închide jocul în minutul 20, prin Vadim (n.r. Rață). Nu s-a întâmplat asta. Cred că au prins un pic de curaj după faza asta. Au marcat repede golul egalizator, mai apoi chiar nu știu să vă explic ce s-a întâmplat.

Gabi (n.r. Tamaș) ne-a transmis să stăm cu capul sus, este doar prima etapă, nu trebuia să se întâmple acest lucru, să începem așa, dar pe viitor sperăm să culegem cât mai multe puncte”, a spus Robert Ion.

Citește și:

Bonetti impresionat după prima etapă: “E de Formula 1”

-->
Previous Ilie Dumitrescu: „Bravo, Dinamo”
Next Burleanu despre insolvența de la Dinamo:„E o părere de rău”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *