Jucătorii vechi își așteaptă restanțele. Pablo Cortacero, mesaj la miezul nopții


Dinamo a reușit 15 transferuri de când spaniolii au preluat echipa, majoritatea cu salarii foarte mari pentru Liga 1. Ceea ce-i neliniștește pe jucătorii vechi este că ei ajung pe 15 octombrie la 3 luni restante. De ce nu mai ies în față să-și ceară drepturile? Simplu, pentru că Cosmin Contra le-a promis că-și vor încasa toți bani și pentru că le este teamă să nu-și piardă locul în echipă, scrie gsp.ro.

Însă, din informațiile doardinamo.ro realitatea este că Fondul de Investiții care a preluat clubul vrea să bage bani prin majorare de capital și de atunci se va începe stingerea tuturor datoriilor și să se ajungă cu banii la zi pentru că salariile acestea exorbitante pentru Liga 1 sunt prevăzute în bugetul făcut de spanioli. Asta se va întâmpla în maxim o săptămână când va fi gata și auditul, fix termenul când Dinamo se va muta într-o casă nouă, vis-a-vis de Perla, așa cum site-ul nostru v-a informat în exclusivitate.

”Am obosit după atâtea minciuni”, a fost mesajul lui Pablo Cortacero postat pe facebook la miezul nopții.

”Eu le-am spus jucătorilor că ei trebuie să muncească, să fim toți ca o familie și din acel punct vor veni rezultatele și dacă tot nu vor veni vom face totul să vină, în ceea ce privește banii le-am spus să nu se îngrijoreze, că asta se va rezolva și vor fi cu banii la zi, ei sunt liniștiți din acest punct de vedere.

În ceea ce privește partea economică, vom face o mărire de capital, vom plăti datoriile urgente și dacă echipa se va califica în Europa normal că va crește și bugetul. Acum trebuie să construim totul de jos. În ceea ce privește publicitatea s-au pierdut foarte multe firme. Clubul este abandonat. Trebuie să le dăm încredere acestor firme care nu ne-au mai susținut, s-au făcut multe greșeli”, a explicat Pablo Cortacero în urmă cu două săptămâni, în interviul exclusiv acordat site-ului nostru.

Citește și:

Avertisment terifiant de la doctori: “Vom avea de ales…”

 

-->
Previous Mesajul celor de la Manchester City pentru Aleix Garcia
Next Dinamo, într-o nouă situație periculoasă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.