Jucătorii spanioli au câștigat noi procese


-->
Playsport anunță că Juan Camara și Rene Roman Hinojo, Foștii jucători din „era Cortacero”, au câștigat procesele cu Dinamo la FIFA și au solicitat înscrierea în Tabelul definitiv al creanțelor. Astfel, datoria clubului crește cu 715.000 euro.

Surpriza neplăcută vine și în cazul transferului lui Deian Sorescu. O firmă de impresariat din Oradea solicită 10% din valoarea transferului, de data asta fiind vorba de un „contract de comision” semnat pe vremea lui Ionuț Negoiță.
Dacă în cazul spaniolilor, adminsitratorul judiciar a acceptat solicitarea, „contractul de comision” trebuie să treacă prin filtrul unui nou proces. RTZ & Partners SPRL nu recunoaște creanța.

Din păcate pentru conducători, de la adminsitratorul judiciar și până la acționari, curg vești proaste. Spania, via Vitan. Astfel, foștii jucători din era Cortacero, ademniți la București cu salarii colosale- pe hârtie- au deschis procese la FIFA pentru a-și recupera valoarea contractelor semnate cu formația din „Ștefan cel Mare”. Unii au și câștigat, astfel că, acum, au depus solicitări pentru a fi înscriși în Tabelul definitiv al creațelor.

Rene Hinojo, respectiv Juan Camara sunt doi dintre fotbaliștii iberici care, după ce și-au găsit dreptatea la FIFA, au formulat aceste solicitări. Admise de RTZ & Partners SPRL, adminsitratorul judiciar. În aceste condiții, portarul Hinojo, care a jucat pentru Dinamo în două meciuri în Liga 1, respectiv unul în Cupa României, a fost trecut la categoria chirografari, la fel cum s-a întâmplat cu toți fotbaliștii, cu suma de 2.809.043 lei. Fantezist vorbind, după cele 270 de minute bifate în poarta lui Dinamo, Hinojo urmează să primească, dacă Planul de reorganizare este achitat la virgulă, așa cum prevede, 10. 400 lei pentru fiecare minut transpirat în tricoul „câinilor”.

 Are este valoarea creanțelor

26.793.298 lei este valoarea creanțelor trecute în Tabelul definitv al creanțelor SC Dinamo 1948 SA în noiembrie 2021. De atunci, suma a mai crescut.

Iar veștile proaste nu se opresc aici. Adminsitratorul judiciar s-a trezit cu o nouă solicitare- surpriză. Surpriză neplăcută! Firma de impresariat sportiv SC Liberty Sport Managment din Oradea, care-i aparține procuratorului Cătlin Sărmășan, a solicitat, la rândul ei, înscrierea în tabelul definitiv al creanțelor cu o sumă reprezentând 10% din valoarea transferului lui Deian Sorescu la Rakow, în Polonia.

500.000 euro a încasat Dinamo în urma transferului lui Sorescu în Polonia. În funcție de performanțele jucătorului la noua sa echipă, suma poate crește prin anumite bonusuri.

Cum RTZ & Partners SPRL a respins solicitarea, SC Liberty Sport Managment s-a adresat, printr-o contestație împotriva măsurilor luate de adminsitratorul judiciar, Tribunalului București pentru… „obligarea acestuia de a furniza informații constând în suma de transfer a jucătorului Sorescu Deian Cristian și admiterea cererii de plată formulată de subscrisa SC Liberty Sport Managment SRL”.

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous Avertisment clar: „Se va întâmpla asta”
Next Mobilizare fără precedent a fanilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *