Jucătorii și-au primit salariile


Dinamo este cu banii la zi. Este anunțul zilei făcut de cei din programul DDB. Astfel, partida de joi cu Csikszereda va fi abordată de jucători, având banii la zi.

Comunicatul programului DDB:

Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent.

Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor și staffu-lui în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgașul normal.

Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul ligii secunde.

Mulțumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitațiile organizate pe pagina DDB.

Mulțumim de asemenea domnului Marin Iuhasz și domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit alături de DDB la achitarea salariilor restante.

De asemenea si intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordusanu a fost achitată de către domnul Marin Iuhasz.

Suntem aproape de a reuși, de a avea un Dinamo curat și așezat pe principii sănătoase.

ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!

https://www.bilete.ro/dinamo-suntem-noi/dinamo-suntem-noi-01-31-oct-2022/?fbclid=IwAR3ivkbMrkr9de9Pa-RVH2LKYK-vnpRhYuCA5bobjh8i2khmhwZbAIcxm8o

Citește și:

Dani Oțil către Elon Musk: ”De ce nu ai cumpărat România?”

Previous Comunicat foarte important al clubului
Next Dinamo-Sepsi pe Arcul de Triumf

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *