Jucătorii se revoltă. Mesaj de ultimă oră


Dinamo este pe locul 10 în Liga 1 dacă campionatul s-ar îngheța acum, iar jucătorii sunt îngrijorați de ceea ce se întâmplă la club și când își vor mai primi salariile restante. Site-ul nostru v-a informat că ultima lună plătită a fost decembrie, iar pe 15 aprilie se împlinesc trei luni de când nu și-au primit salariile.

Cătălin Straton consideră că dacă jucătorii nu vor fi plătiți vor fi litigii.

hotel iceberg balcic-->

”Eu înțeleg situația, că e pandemie, doar că lucrurile nu sunt chiar corecte. Noi am negociat un contract și corect ar trebui să fim plătiți cu 75 la sută din cât câștigăm acum. Nu am nimic împotrivă! Trebuie să fim plătiți și noi precum ceilalți oameni.Eu sper să ne primim restanțele. Oricum, atunci când se ajunge la 90 de zile întârziere, trebuie să fim plătiți, nu mai e așa mult. Nu sunt îngrijorat pentru că nu ai cum rupe contractele atât de simplu. Vor fi multe litigii!

Eu, de exemplu, mai am doi ani și jumătate de contract cu Dinamo, cu un salariu care nu e mare, nu știu dacă cei de la club își doresc să scape de mine, nu văd niciun motiv.Acum nu mă mai gândesc la nimic, doar să fie bine, să-mi reiau activitatea. Ni s-a transmis că pe 16 aprilie vom reîncepe antrenamentele, dar nu cred, la cum arată lucrurile. Nu e o tragedie dacă ai două săptămâni de pauză, sper să nu se ajungă la două luni pentru că va fi foarte greu”, a declarat Cătălin Straton pentru Prosport.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI O comună din Alba s-a organizat exemplar în această perioadă

Previous Veste cu dus și întors pentru Claudiu Florică. Trebuie să înapoieze o AVERE
Next Trofeul Cupei României la Dinamo. Pe ce se bazează ”câinii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *