Jucătorii s-au băgat pentru un coleg, dar Rednic a fost de neclintit!


Gicu Grozav a stat fix o lună în Ștefan cel Mare. Mai mult au durat negocierile până când a semnat cu roș-albii, dar Alexandru David i-a reziliat contractul vineri dimineață după ce mijlocașul i-ar fi spus: „Asta e, au mai ratat și alți fotbaliști încercând să dea „scăriță”!”. Conducerea, în frunte cu Mircea Rednic, l-a executat pe mijlocașul de 28 de ani.

Aceasta cu toate că jucătorii în frunte cu Dan Nistor ar intervenit pe lângă antrenor pentru o împăcare, afirmă cei de la Fanatik. Dar pentru a face loc altor transferuri, spun sursele noastre, a fost sacrificat unul dintre fotbaliștii cu cele mai mari salarii, 10.000 de euro pe lună. „Eu am vorbit după meci cu domnul Rednic și mi-a zis că-mi bat joc de el. I-am explicat că nu e adevărat, nici n-ar putea fi, doar că s-a văzut urât fiindcă am ratat execuția”, a comentat Grozav.

Internaționalul e liber de contract și este îmbiat din nou de U Cluj să semneze cu divizionara B. Doar că fotbalistul nu vrea să-și închidă opțiunile, pentru că nu poate activa la mai mult de două echipe într-un singur sezon competițional. Vrea să se liniștească o perioadă și abia luna viitoare să ia o decizie. El ar vrea să își continue cariera în străinătate, să nu mai joace prea curând în România, rămâne de văzut dacă va apare ceva interesant pentru el din afara țării.

Citește și:

Să râdem, că tot e week-end: „Rednic se ascunde mereu după fusta altuia”

Previous Poanta week-end-ului: "Decât "Mami" la Dinamo..."
Next Vai de ei, vai de Dinamo! Ce recorduri au doborât concediații ultimelor zile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *