--> -->

„Jucătorii parcă sunt dușmanii fotbalului!”


-->
Daniel Pancu, 44 de ani, fost jucător și antrenor al Rapidului, nu înțelege ce se petrece la Dinamo, matematic la baraj cu 4 etape înainte de finalul play-out-ului.

„Dinamo e un studiu de caz pentru mine. Vorbesc foarte serios. Să schimbi atâția jucători, atâția antrenori și să ajungi cu 4 etape înainte de baraj și echipa să nu aibă omogenitate… Nu știu cum au luat deciziile, care a fost strategia, pare că nu a fost nicio strategie”, a declarat Pancu la GSP Live.

„Unii jucători sunt de la începutul anului, sau chiar de doi ani la Dinamo. Văd pase între jucători ca și cum ar fi dușmanii fotbalului sau dușmanii colegilor. Mă uit la meciurile lui Dinamo și nu înțeleg! E ceva legat de atmosferă, tricoul care atârnă greu, s-a întâmplat și la Rapid ceva similar, dar parcă nu chiar așa. Te aștepți să câștige tricoul jocul, dar nu mai câștigă. Nu mai respectă nimeni tricoul, dintre adversari”.

Până nu „îi calci din nou pe cap”, cum spun eu, nu te mai respectă nimeni. Trebuie să-i bați cu 4-0, 5-0 ca să te respecte, o știu de la Mircea Lucescu. Chindia sau Mioveni nici nu concep acum să nu câștige cu Dinamo.”

Citește și:

Fost conducător al lui Dinamo, decorat cu o medalie în Europa

-->
Previous Revin Bălănescu și Prunea la Dinamo?
Next Ce se întâmplă dacă retrogradează Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.