Jucătorii, mesaj pentru Nicolescu: ”Amânăm”


Jucătorii l-au impresionat pe noul șef al ”câinilor”, Andrei Nicolescu. Aceștia au vrut să îi arate că sunt 100% concentrați pentru a o duce pe Dinamo în play-off-ul Ligii a 2-a.

”Am fost la Săftica și am vorbit cu niște tineri jucători, care au o anumită situație contractuală. Mi-a plăcut foarte mult la ei faptul că au spus «Amânăm orice discuție, ne concentrăm pe meciul de duminică, vorbim după aceea».

Asta arată că Ovidiu Burcă a reușit să-i monteze, să stea concentrați pentru acest meci, pe care-l tratează ca pe o finală”, a declarat Nicolescu la Playsport.

Suporterii au strâns bani și au renovat vestiarele în vacanța de iarnă, pentru a le face o surpriză jucătorilor. Cel mai implicat a fost Iustin Maximilian, administratorul bazei, care a mers la Săftica inclusiv între Crăciun și Revelion, pentru a finaliza lucrările.

„Aș vrea să-l remarc pe Iustin, gestul lui m-a impresionat. Cumva m-a supărat că l-am aflat la ceva timp.

Faptul că a mers în vacanța de iarnă și a refăcut vestiarele pentru jucători, dovada aceasta de atașament a suporterului dinamovist mi s-a părut un exemplu atât de bun, pe care clubul nu a fost în stare să-l arate. Sau să-l arate mult prea puțin.

E impresionant gestul lui, din orice punct de vedere.

Eu cred că fanii nu vor mai fi chemați «pompieri», vor veni să pună emoție lângă ceea ce construiește clubul, vor fi alte moduri prin care se vor implica în viața clubului, abonamente, tricouri, un gând bun pentru jucători…

Lucrul ăsta nu se poate elimina niciodată, chiar dacă va fi exprimat în alte feluri”, a mai spus Nicolescu.

Citește și:

5 motive pentru a vizita Egiptul

Previous Planul noii conduceri a lui Dinamo
Next Detalii importante despre transferuri la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *