Jucătorii lui Dinamo nedumeriți


-->
Neluț Roșu (29 de ani), campion al României cu FC Viitorul, în 2017, acum la Dinamo, nu știe pe ce teren propriu ar trebuie să evoluee ”câinii” în acest sezon.

Momentan, Dinamo a disputat ambele partide din Liga 2 la Clinceni. La finalul partidei cu Oțelul, scor 1-3, mijlocașul alb-roșiilor a lăsat de înțeles că Dinamo nu va mai evolua în ”Ștefan cel Mare”.

”Ștefan cel Mare nu cred că este o variantă, pentru că nu avem voie cu suporteri acolo. Din câte am înțeles, au început deja ceva lucrări de demolare acolo. Cred că o să mai ucăm aici (n.r. – la Clinceni), dar nu știu, nu știu ce să zic.

Întrebați conducerea! Sunt niște întrebări la care nu știu ce să vă răspund”, a replicat Roșu.

Florin Prunea (54 de ani), fost mare portar al lui Dinamo, dar și fost oficial al acestei grupări, s-a declarat pesimist după ce a văzut până acum și admite că gruparea ”câinilor” va avea mari probleme în a se menține în Liga 2, dacă nu va îmbunătăți masiv lotul.

”Dinamo are nevoie de cel puțin 25 de jucători. Mă uitam ieri, sunt 4-5 jucători care au retrogradat din Liga 2 în Liga 3. Bine, sunt jucători tineri, dar Dinamo are lot de Liga 3. Realitatea este una singură.

Dinamo trebuie să existe pentru a nu se închide. Nici jocul cu Progresul Spartac nu a fost deosebit, s-au văzut limitele. Din păcate nu s-au mișcat când a trebuit. Din punct de vedere fizic vor apărea accidentări, va fi destul de greu din punctul meu de vedere.

Cu lotul actual, nu au nicio șansă să rămână în Liga 2, va retrograda. Iau fiecare jucător în parte și fac comparație, că am văzut aproape toate meciurile din Liga 2”, a spus Prunea, la Pro Arena.

Citește și:

Traian Băsescu a cerut în instanţă revizuirea deciziei prin care a fost declarat colaborator al Securităţii

Previous Concluziile întâlnirii de astăzi
Next EL este noul atacant al clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *