Jucătorii lui Dinamo făcuți praf


Dinu Gheorghe este de părere că jucătorii cu experiență de la Dinamo care ar fi trebuit să facă diferența au fost modești și nu au ajutat-o cu nimic pe trupa „câinilor” la derby-ul cu FCSB.

„Toți jucătorii experimentați de la Dinamo au fost modești, foarte modești, iar lipsa lor de formă… Ei nu erau utili deloc. Totul s-a transferat în nervozitate și este greu de înțeles. Faci fault când e o fază decisivă, dar nu când ești departe de poartă. Filip era hotărât să îl curețe pe Gheorghe. Eu zic că era între galben și roșu. S-a văzut o răutate, iar Kovacs i-a atras atenția înainte și tot așa a făcut”, a spus Dinu Gheorghe pentru ProSport LIVE.

Și Marius Avram a vorbit despre situația de la Dinamo, iar colaboratorul ProSport LIVE susține că lotul formației din„ Ștefan cel Mare” este foarte slab și că jucătorii care au venit la echipă în ultima perioadă nu sunt pregătiți 100%.

„Lotul e slab, foarte slab. Jucătorii care au venit nu sunt pregătiți. Nu au mai jucat de ani de zile. Torje a adus un entuziasm în joc, mai mult nu am văzut. Poate în primăvară… Îi trebuie o perioadă de pregătire”, a spus Marius Avram pentru ProSport LIVE.

Citește și:

Nelu Tătaru vrea vaccinare obligatorie pentru medici, profesori, pompieri, polițiști. Premierul: ”Mergem în această direcție”

Previous Mircea Rednic contactat de Dinamo
Next Mircea Rednic e la București și negociază cu Nicu Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *