Jucătorii lui Dinamo desființați: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei!”


Situația de la Dinamo rămâne în continuare extraordinar de grea. Ionuț Badea consideră că vina pentru rezultatele lui Dinamo le aparține în mare măsură jucătorilor.

Fără victorie în Liga 1 din luna august, Dinamo s-a scufundat în clasamentul intern. „Câinii roșii” ocupă locul 15, penultimul, cu doar 9 puncte adunate în 17 etape. Deși clubul a transferat un număr mare de fotbaliști în ultimele luni, rezultatele nu s-au îmbunătățit, iar Ionuț Badea vede jucătorii purtând o mare parte din vină pentru acest lucru.

„Pentru mine e cu atât mai frustrant având în vedere că probleme cu banii nu sunt. Insolvența obligă clubul să plătească la zi salariile. Lucrurile țin și de lotul de jucător.

Le-aș adresa o întrebare acestor jucători: ei chiar vor să retrogradeze? Mi se pare că se alintă, consideră că sunt niște răsfățați ai soartei că au ajuns la Dinamo. Cred că e momentul să accepte situația, că nu mai sunt la Dinamo care se bătea la titlu, ci la Dinamo care se bate la retrogradare.

Mi-e foarte greu să accept această situație legată de comportamentul, temperamentul și comunicarea pe care le au jucătorii lui Dinamo”, a declarat Badea la GSP Live.

Badea, ultima dată antrenor la Astra, consideră că Dinamo a greșit când a ales să promoveze foarte mulți tineri deodată la prima echipă:

„Mircea Rednic este un gestionar, în primul rând. A demonstrat asta de-a lungul timpului. Să fie constructor îi e greu, Dinamo e o societate cu presiune. Tinerilor introduși în masă în echipă le e foarte greu să facă față. Introducerea tinerilor se face treptat, în mod normal, dar au fost forțați de băiatul ăla cumsecade, Cortacero, să renunțe la contractele pe care acesta le-a făcut”.

Citește și:

Dinamo, sută la sută alături de Rednic, amenință: ”Vom extirpa orice celulă canceroasă”

-->
Previous Dinamo primește întăriri la antrenamente
Next Nicolae Badea a convins un fost acționar să revină la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *