Jucătorii l-au băgat astăzi în ședință pe Șerdean: ”Lăsați vrăjeala! În momentul ăsta ne dați”


La Dinamo nu este deloc liniște. Jucătorii sunt hotărâți să nu se mai lase păcăliți de Pablo Cortacero și acoliții acestuia și l-au băgat astăzi în ședință pe Dorin Șerdean după ce termenul limită pentru a-și primi salariile a expirat astăzi!

Președintele lui Dinamo s-a întâlnit cu următorii: Paul Anton, Deian Sorescu, Puljic, Tomas Mejias, Jerry Gane și Cătălin Mulțescu, antrenorul cu portarii de la echipă. Conform surselor ProSport, Cătălin Mulțescu a fost primul care a luat cuvântul și l-a speriat serios pe Șerdean căruia i-a transmis: „Lasă vrăjeala, ați băgat banii sau nu?”, anunță Prosport.ro.

n acel moment, Șerdean a venit cu clasica replică: „Au fost niște probleme, dar luni vor intra banii”. La discuție au asistat și cei patru jucători mai sus menționați, iar în momentul în care au auzit vorbele lui Șerdean, Sorescu, Anton și Puljic i-au transmis acestuia: „În momentul acesta haideți să mergem în birou să ne dați rezilierile! Ne-am săturat! A fost ultima șansă”.

La rândul său, Șerdean le-a replicat: „Vă rog să mai așteptați până luni, iar dacă atunci nu vor fi banii în cont vă dăm rezilierile”.

Situația din Ștefan cel Mare e extrem de gravă. De câteva luni, principalul acționar Pablo Cortacero le promite jucătorilor că-și vor încasa salariile restante. Din nefericire, de mai bine de 4 luni jucătorii și staff-ul echipei nu și-au mai văzut salariile.

Citește și:

Ioan Aurel Pop, despre ”unificarea” istoriei cu geografia: ”Un popor fără cultură este ușor de manipulat”

Previous ULTIMA ORĂ Revenire vitală la Dinamo înainte de meciul cu Hermannstadt
Next ULTIMA ORĂ ”Țălnar a găsit un român care nu a mai fost la Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *