Jucătorii i-au pregătit un cadou sub bradul lui Cortacero: „Asta”


Deian Sorescu a vorbit despre problemele de la Dinamo și s-a gândit la un cadou pentru Pablo Cortacero.

Fotbalistul roș-albilor a fost întrebat în direct ce cadou i-ar pune sub bradul de Crăciun lui Pablo Cortacero. Răspunsul lui Sorescu a provocat zâmbete largi din partea lui Radu Naum, moderatorul emisiunii.

„I-aș pune o promisiune sub brad. Vreau să se simtă și oamenii cum ne-am simțit noi. E cea mai grea perioadă de când sunt eu la Dinamo.

Orice ar spune, noi nu-i mai credem, la câte promisiuni au fost! Nimic nu ne mai împinge să credem în ceea ce ne spun”, a afirmat Deian Sorescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri

Jucătorii lui Dinamo au plecat în mini-vacanța de Sărbători tot neplătiți. Cu excepția primelor venite de la suporteri, fotbaliștii „câinilor” n-au văzut nici măcar un cent din sumele promise de Cortacero. Mobilizați de suporteri, jucătorii dinamoviști au scos maximum din ce puteau scoate în ultimele partide, în condițiile în care au jucat pe „burta goală” tot turul. Totuși, acest lucru nu se va mai întâmpla și în 2021.

Sursele GSP.ro au aflat de greva de amploare pe care jucătorii lui Dinamo au pus-o la cale pentru luna ianuarie. Aceștia au plecat în vacanțe, la familii și copii, cu promisiunea că salariile le vor fi achitate în prima parte a lui ianuarie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla nici de data aceasta, „greii” vestiarului au luat o decizie fermă: se vor prezenta la reunirea de pe 3 ianuarie, dar vor refuza categoric să se antreneze.

Citește și:

Copil la Dinamo, rival, suporter, cere pentru ”câini”: ”Este o obligație”

Previous Mesaj clar: "Vino tu și asigură-te că nu mai intră niciodată la oficială"
Next ULTIMA ORĂ Nicolae Badea, extrem de important în continuare la Dinamo: ”Totul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *