Jucătorii dinamoviști amenință în cotidianul AS. Spaniolii descriu situația de la Dinamo


Situația tensionată de la Dinamo a ajuns și în Spania, țara de origine a lui Pablo Cortacero.

Cotidianul „As” a descris atmosfera de la Dinamo într-un articol de amploare. Jurnaliștii spanioli au speculat chiar că fotbaliștii n-ar mai avea tragere de inimă să intre pe teren, titrând „Spaniolii de la Dinamo nu sunt plătiți și amenință cu neprezentarea la meci”.

Jurnaliștii iberici au descris situația din Ștefan cel Mare: „Ambițiosul proiect anunțat de președintele clubului s-a întors împotriva lui. Cei mai mulți dintre spanioli, veniți în septembrie, nu au primit salariile de trei luni. Răbdarea lor e pe cale să se termine. Jucătorii mai vechi au primit doar banii necesari ca să nu devină liberi. Exisă și datorii de 5 luni, către membrii conducerii. Situația economică s-a transferat și pe teren. Asta și din cauza condițiilor precare de antrenament și a problemelor derivate din lipsa banilor. Dinamo, un club istoric în România, a pierdut 5 meciuri la rând”.

Cotidianul „As” a încercat să ia legătura cu părțile implicate. La recomandarea avocaților, fotbaliștii le-ar fi transmis: „Ne-au dezamăgit. Este absurd! Dacă nu rezolvă rapid situația, vom apela la căile legale”.

Citește și:

ÎPS Teodosie înfruntă Guvernul: ”Cum să nu ajung eu la peșteră în ziua Sfântului Andrei?!”

Previous 3 luni cu spaniolii la Dinamo, dezastru financiar. Negoiță le dă și el ultimatum: ”Au promis”
Next Lovitură de teatru la Dinamo. Patronul clubului e ROMÂN

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *