Jucătorii de la FCSB îl contrazic pe Nistor: ”De ce?”


Dan Nistor a spus după meciul cu UTA că Steaua joacă în Liga a 4-a. Această declarație l-a contrariat pe Dennis Man, care a fost astăzi la o conferință de presă înaintea derby-ului.

”De ce vin atâția suporteri la stadion când joacă cu noi dacă nu suntem Steaua? Important e să ne vedem de treaba noastră și să le arătăm pe teren cine suntem. Vom fi motivați, pentru că trecem printr-o formă bună și ne dorim să trecem cât mai repede în fața clasamentului”, a spus Dennis Man.

Fotbalistul celor de la FCSB a continuat:

”Încep să îmi intru în ritm și cu siguranță de la meci la meci voi fi mai bine. Îmi doresc să joc cât mai mult, vedem ce va fi. Important este, chiar dacă nu voi juca 60 de minute sau mai mult, echipa să câștige mâine seara. Îi lăsăm să vorbească, noi ne vedem de treaba noastră. Știm ce avem de făcut. Sper să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte, pentru că echipa e cea mai importantă.

Ne dorim foarte mult să câștigăm, ținând cont că e și derby. E un moment important pentru noi. Cred că ei au avut o ambiție mai mare față de noi când au jucat împotriva noastră. Sperăm să intrăm și noi în ritm. Nu vreau să vorbesc de celelalte echipe. Sperăm ca noi să ne facem treaba cât mai bine și vedem ce se va întâmpla.”

Citește și:

Penedo: ”A vândut Negoiță Dinamo?” Mesaj pentru ”câini” înainte de derby

-->
Previous Penedo: ”A vândut Negoiță Dinamo?” Mesaj pentru ”câini” înainte de derby
Next Lobonț desființează derby-ul: ”Haideți să ne uităm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *