Jucătorii dau detalii despre restanțele salariale: ”Nu m-am uitat”


Dinamoviștii verifică conturile înaintea derby-ului cu FCSB. Fotbaliștii sunt neplătiți de două luni și jumătate, dar patronul le-a promis că zilele acestea vor intra salariile restante până pe 15 august, urmând ca și celălalt să fie plătit la începutul lunii octombrie.

”Sper ca mâine, poimâine, vor intra salariile în cont. Nu m-am uitat pe telefon acum să văd dacă au intrat. Din păcate am pierdut trei puncte foarte importante în această seară că de asta aveam nevoie. Sunt mai puțin importanți banii, pentru că avem de câștigat meciuri pentru a intra în play-off, acesta fiind obiectivul echipei. Trebuie să legăm victorii, pentru că de asta avem nevoie”, a declarat Ricardo Grigore.

”Din prima repriză am încercat să punem presiune, am avut ocazii mari, dar nu a intrat mingea în poartă. Acum, nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte către meciul cu Steaua. Cred că am tratat unele faze cu mai puțină concentrare decât trebuia să fie tratate. Trebuie să ne gândim la ce a fost bine, ce a fost rău și să ne pregătim foarte bine săptămâna asta.

Am vorbit cu ei (n.r. cu jucătorii spanioli) de când au venit aici, s-au uitat și ei, s-au interesat de acest derby și sunt nerăbdători să îl joace. Din păcate pentru noi și pentru telespectatori, nu jucăm cu suporteri”, a încheiat fundașul central al lui Dinamo.

Citește și:

Cornel Dinu, dezvăluiri: ”Spaniolii s-au întrebat”

-->
Previous Cornel Dinu, dezvăluiri: ”Spaniolii s-au întrebat”
Next Schimbare mare la Dinamo. Dragomir: ”L-au dat afară”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.