Jucători importanți care au încă memoriu la FRF


Dinamo va juca astăzi pe teren propriu împotriva Academicii CLinceni, un meci deosebit de important pentru ilfoveni, care se luptă pentru un loc în play-off-ul Ligii 1. 9 meciuri fără victorie au acumulat „câinii” în campionat, perioadă în care au obținut doar 2 puncte, au înscris de 2 ori și au primit 14 goluri.

Ieri s-au aflat și hotărârile Comisiei de Recurs ale FRF:

Întrunită joi, 08.04.2021, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a luat următoarele hotărâri:

1. GRIGORE RICARDO vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 15.04.2021.

2. MOLDOVEANU ROBERT vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 15.04.2021.

Desigur, aceștia au fost plătiți de către Programul DDB și nu devin momentan liber pentru că Dinamo a făcut recurs la FRF. Contactat de către doardinamo.ro, Mario Niculae a confirmat că momentan nu se pune problema ca cei doi să părăsească clubului pentru că au fost plătiți: „Ei sunt fericiți. Au fost plătiți de mult”.

Din informațille noastre comisia a dispus ca Dinamo să le plătească salariile pe ianuarie, iar Dinamo s-a conformat. Ei încă mai au două salarii restante, pe februarie și martie, care vor fi plătite în următoarea perioadă.

Citește și:

Legătura dintre suflet, cruce, post și iubire: ”El ne-a învățat să transformăm suferința în biruință”

-->
Previous Suma imensă pe care a investit-o Nicolae Badea ieri la Dinamo
Next VIDEO Petrecere pe manele cu titulari de la Dinamo și dedicații de sute de euro la lăutari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *