Jucător nou la antrenamente de astăzi: „Am vorbit cu Cortacero”


Ancheta publicată ieri din care reiese că e o escrocherie mare la Dinamo complică și mai mult lucrurile în Ștefan cel Mare, dar momentan „câinii” primesc o veste bună.

Fotbalistul spaniol Juan Camara (26 de ani) a ajuns în această dimineață în România și se va alătura lotului pregătit de Jerry Gane (49 de ani). Mijlocașul este dorit și de CSU Craiova, ocupanta locului secund în Liga 1.

Juan Camara a lipsit de la reunirea lotului de săptămâna trecută, dar și-a motivat absența: „Am avut o săptămână învoire de la club” a spus Camara pentru as.ro.

Spaniolul a ajuns la București în această dimineață și a declarat că biletul de avion pentru întoarcerea în România a fost plătit de către cei de la club, în ciuda situației haotice din Ștefan cel Mare.

Juan Camara este pe lista Craiovei, fiind dorit de patronul Mihai Rotaru, dar fotbalistul lui Dinamo nu își dorește să plece de la echipă: „Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo”. Oltenii l-ar putea lua chiar gratis pe Camara, dacă discută direct cu polonezii de la Jagiellonia, pentru un împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare de 200.000 de euro.

Fotbaliștii vor să negocieze, de săptămâna viitoare, obținerea dezlegărilor pentru a deveni liberi de contract, în cazul în care nu vor fi plătiți nici luni. „E decizia fiecăruia”, spune însă Camara, care a dezvăluit că a discutat în urmă cu două zile cu finanțatorul echipei, Pablo Cortacero, iar acesta a făcut noi promisiuni că situația va deveni stabilă la Dinamo.

Citește și:

S-a despărțit de Dinamo, dar poate reveni ca rival în Liga 1! EXCLUSIV

Previous ULTIMA ORĂ Compania care deține clubul, în faliment. Escrocheria ”Elicopterul” la Dinamo
Next ULTIMA ORĂ Dezvăluirea lui Țălnar: ”Aveam cuvântul dat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *