Jucător lăsat acasă din cauza ordinului unui conducător dinamovist


Lucrurile la Dinamo au fost din ce în ce mai complicate în ultimii ani, dar 2020 a fost anul în care clubul a fost cel mai aproape de colaps.

Un episod incredibil s-a întâmplat acum un an, pe 13 ianuarie, când Ionuț Negoiță, după o discuție cu Florin Prunea, a decis să-i trimită până la urmă pe fostul portar și pe Dănciulescu în cantonamentul de la Benahavis, Spania, acolo unde se cumpărase deja bilete pentru fotograful clubului și un junior care acum s-a impus la echipa mare, Valentin Ioan Borcea. Bunicul fotbalistului, Octavian, a povestit despre acest moment.

Bunicul dinamovistului rememorează două dintre momentele delicate prin care a trecut nepotul său: cu o zi înainte ca Valentin să împlinească 18 ani, Adrian Mihalcea l-a titularizat în Liga 1, însă l-a schimbat după doar un minut. Cu câteva luni înainte, puștiul primea o veste dură chiar înainte de plecarea în cantonamentul de iarnă din Spania.

„Nu a comentat niciodată la deciziile antrenorilor. De ziua lui, a fost schimbat după un minut. A fost victima acestei operațiuni, dar nu s-a supărat. Nu s-a supărat nici când, în ultima zi de dinaintea cantonamentului din Spania, i s-a schimbat biletul de avion lui și fotografiului. În locul lor, au plecat Prunea și Dănciulescu.

N-a clacat! I-am spus că, în locul lui, altul claca și se lăsa de fotbal în fața unei asemenea decizii. Dar s-a ridicat pe propriile lui picioare.

Oriunde a fost trimis, el și-a făcut datoria. N-a ținut cont că e trimis la echipa a doua, el și-a făcut treaba”, spune bunicul fotbalistului, în dialogul cu reporterul GSP.ro.

Citește și:

Detaliul care-l ține pe Fabbrini la Dinamo, chiar dacă Edward Iordănescu îl vrea la CFR. Sume uriașe

Previous Cortacero l-a sunat pe Marica de Sărbători: ”Are un plan”
Next Răzvan Lucescu, mesaj superb pentru Dinamo: ”România are nevoie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *